HET GEZONDHEIDSCENTRUM 2.0

acupressuur, bach, bloesem, remedie, bicom, bioresonantie, resonantie, cosmic, flower, energies, eft, essential, coaching, healing, arts, reiki, schussler, celzouten, emotioneel, evenwicht, therapie, behandeling, diagnose, advies,check-up, coach, coaching, consult, natuurgeneeskundig, natuurlijk, Peter, Ramselaar, rescue,  remedy, Susanne, therapeut


Copyright: Susanne Ramselaar 2014

Workshop Quarantainedieet


Gist & Schimmel (WSQD03)


Speciaal afgestemd voor degene die last heeft van gist en schimmel in welke vorm dan ook. Deze unieke workshop van 2 uur zit boordevol informatie gefilterd uit 20 jaar medisch en culinair speurwerk. Het is de start van ons modulair opgebouwd opleidingstraject, die zelfs door de professional in de keuken gevolgd kan worden. We gaan veel verder dan minder brood, of het laten staan van frisdrank of de goed bedoelde informatie op zoveel websites.

Jarenlang hebben we mensen, van jong tot oud, 1 op 1 begeleid bij hun start in deze complexe materie. Het is daarom dat we juist die verrassende en praktische “hé daar had ik nog niet aan gedacht” leermomenten uit de alledaagse praktijk kunnen geven. Zodat u, weer de bomen onder de paddenstoelen gaat zien.


Wat kunt u daarnaast nog meer van ons verwachten:


- Voor elke maaltijd van de dag een passende aanvulling op uw menu;

- Gebruik van basisgereedschap die in vrijwel elke keuken aanwezig zijn;

- Afwisselend aan het seizoen aangepast programma;

- Makkelijk te verkrijgen ingrediënten;

- Theorie en achtergrond informatie;

- Handige hand-outs om thuis alles nog eens rustig na te lezen en na te maken.

 

Er is een toepasselijke Engelse uitdrukking voor ideeën, producten en beweringen: “The proof of the pudding is in the eating”, of te wel “een pudding mag er nog zo mooi uitzien, waar het werkelijk omgaat , is dat hij lekker smaakt en er is maar één manier om daar achter te komen: hem opeten!”.

Wij zijn zo van onze “pudding” overtuigd, dat als u deze workshop heeft gevolgd met vertrouwen de eerste smakelijke en verstandige resultaten uit de allergie/intolerantie keuken op tafel kunt zetten. Gewoon door het onder deskundige begeleiding te maken, beleven, oefenen en proeven.


Dus meld u aan, doe een schort om, steek de gewassen handen uit de mouwen en we kunnen beginnen.

Daarom meteen de eerste handige tip vooraf, neem een stevige doos mee om al het lekkers wat we maken mee naar huis te nemen, tenzij u er tijdens de workshop niet vanaf kan blijven natuurlijk.


WSQD03

Tijd: 14:00 tot 17:00 uur. Prijs € 35.  

Klik hier voor alle workshops en cursussen


Momenteel beschikbaar zijn: