Bicom bioresonantie apparaat kop 2

Bicom® Bioresonantie met Multisoft®

Het BICOM® Bioresonantie apparaat is een speciale diagnose- en behandelmethode die een nieuwe richting aan de wereld van de medische wetenschap heeft gegeven. De grondbeginselen van de BICOM® Bioresonantie methode berusten op de nieuwste ontdekkingen uit de biofysica. Hoewel deze in andere wetenschappen tot ongekende technische ontwikkelingen heeft geleid, is dat in de reguliere geneeskunst jammer genoeg veel minder toegepast. In de BICOM® Bioresonantie methode wordt dit wel al met succes vele jaren ingezet. Met het BICOM® Bioresonantie apparaat kan in vele gevallen de werkelijke – vaak verborgen – oorzaken van aandoeningen geanalyseerd worden.

De BICOM® Bioresonantie methode is pijnloos en er zijn geen schadelijke bijwerkingen. Dit in tegenstelling tot vele medicijnen. Het principe van de Bicom® Bioresonantie is dat alle materie uit energie bestaat elk met zijn eigen unieke frequentie, zo ook bacteriën, virussen, voeding, enz. Deze frequenties kunnen on lichaam dusdanig belasten dat we er “ziek” van worden. Met de Bicom® diagnose kunnen we echter haarfijn meten wat de lichamelijke belasting is en welke belasting het lichaam ziekt maakt, zoals allergenen, tandvullingen, voedingsadditieven, implantaten. De diagnose is pijnloos en voor de allergietest hoeven er niet eindeloos krasjes in de huid gemaakt worden.

De BICOM® bioresonantietherapie is zeer effectief als het gaat om het behandelen van acute en chronische allergieën, chronisch aandoeningen van maag, darm, lever en gal. Maar ook bij huid– en longaandoeningen, pijnklachten, migraine, problemen met de weerstand, chronische vermoeidheid, reumatische klachten, K.N.O. problemen, kinderziekten en de gevolgen van inentingen, sportletsels en blessures alsmede het opheffen van energetische blokkaden.

Klik hier voor meer uitleg dan kom je terecht in de brochure in pdf-formaat. 20 bladzijden met uitleg.

De Allergiespecialisten

Volgens talrijke toepassingswaarnemingen is de BICOM® Bioresonantiemethode zeer geschikt om allergieën tegen te gaan.
De BICOM® Bioresonantiemethode is de afgelopen decennia voortdurend verfijnd en verder ontwikkeld. Het wordt nu over de hele wereld gebruikt om de symptomen te verlichten en nog uitgebreidere hulp te bieden aan allergiepatiënten.

De Bicom® Bioresonantie heeft al meer dan:

map of the world blue and white
Jaar Ervaring
0
in Landen
0
door Artsen
0
door Tandartsen
0
Jaar onze Ervaring
0
door Natuurgeneeskundige Therapeuten
0
Bicom methoden gouden standaard

BICOM

®

Causale testen en therapie!
De zachte hulp bij allergieën.
In het belang van uw gezondheid.

Bicom nieuwe brochure regumed 01

Wanneer het immuunsysteem in de war raakt!

Wat zijn allergieën?

Een allergie treedt meestal op zonder waarschuwing. Inmiddels worstelt elke derde persoon in Nederland ermee.

Iedereen heeft zijn eigen immuunsysteem.
Het compenseert automatisch buitengewone invloeden zonder dat we er iets van merken.
Het kan echter voorkomen dat het immuunsysteem in de war raakt en reageert op een of meer lichaamsvreemde stoffen. Milieustoffen die eigenlijk ongevaarlijk en onschadelijk zijn, veroorzaken vervelende klachten.
De gevolgen zijn allergieën, die in het ergste geval chronisch worden. De getroffenen lijden aan onduidelijke stemmingsstoornissen of zelfs ernstige lichamelijke symptomen.

Bioresonantie Regumed GMBH 02
Cellen in harmonie
Bioresonantie plaatje regumed 03
Cel die worden aangevallen. Geen harmonie meer.

Allergische ziekten zijn de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen en worden nu al een “volksziekte” genoemd. Vooral zogenaamde inhalatieallergieën zoals hooikoorts zijn algemeen bekend en wijdverbreid.
Waarom een persoon in de loop van zijn leven een allergie ontwikkelt, is nog niet goed onderzocht. vermoedelijk spelen genetische factoren een rol, maar ook bepaalde leefgewoonten of omgevingsfactoren.
Met vroege allergiedetectie kunnen wij,  uw therapeuten, tijdig de juiste maatregelen initiëren.

Bewezen therapie voor allergieën.

BICOM® Bioresonantie methode: pijnloos, zacht en causaal.

De BICOM bioresonantiemethode is een biofysische procedure voor het diagnosticeren en behandelen van allergieën. Het is een zeer nuttige aanvulling op de conventionele geneeskunde.
Zowel het testen als de behandeling zijn absoluut pijnloos en dus ook ideaal voor kinderen. Bovendien zijn er geen schadelijke bijwerkingen bekend.
De behandeling wordt uitgevoerd met een BICOM® apparaat. De meeste patiënten vinden ze zelfs comfortabel. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van het ziektebeeld en de duur van de ziekte.

Bioresonantie plaatje regumed 04
De aanvaller heeft een frequentiepatroon.
Footer HGC 2020 - 2
Winkelwagen