Praktijkinfo kop 02

Laten we bij het begin beginnen

Nadat de afspraak gemaakt is, sturen wij u een bevestigingsbrief vergezeld van twee formulieren, welke u thuis in alle rust kunt invullen. Het ene is een anamneseformulier, hierop vult u uw “geschiedenis” in, het tweede is een behandelovereenkomst.

Tijdens het eerste consult (circa 1 – 1,5 uur) gaan we uitgebreid in op het ingevulde anamneseformulier en gaan we de eerste tests uitvoeren.

Aan de hand van de testresultaten maken we in goed overleg met u een plan van aanpak (methodiek). Of er een vervolgafspraak nodig is, wordt aan het eind van elk consult getest en eventueel ingepland. Onze ervaring leert dat het succes mede afhankelijk is van de participatie van de cliënt zowel tijdens als tussen de verschillende consulten.

Vervolg afspraken duren minimaal een ½ uur en kunnen oplopen tot 1 uur.

De hoogte van het honorarium voor privé consulten en andere mogelijkheden binnen ons centrum, geven wij u graag telefonisch dan wel per e-brochure. Tenslotte is iedereen anders en verdient dan ook de daarbij behorende passende begeleiding.

Welke instrumenten of hulpmiddelen hanteren wij

Een vakman/ vrouw weet exact wanneer welk instrument of hulpmiddel ingezet moet worden. Met andere woorden hij of zij verstaat zijn vak. Wij hebben, naast onze reguliere medische kennis,  de volgende vakken bij de beste meesters over de hele wereld gevolgd.

► Acupressuur / Meridiaantechniek. Laat maar stromen
► Apitherapie. Van de bij worden we blij.
Bach Bloesem remedies. Ontdek en ervaar het originele werk van Dr. E. Bach
Bicom® Bioresonantie Methode. Wordt wereldwijd door specialisten ingezet,  zelfs in ziekenhuizen
► Cosmic and Flower remedies. Er is meer tussen hemel en aarde.
► Emotioneel Evenwicht, balans binnen is balans buiten.
► Essential Coaching. Je hebt altijd een keuze.
► Healing Art remedies. Tenslotte is alles trilling.
► Maya Tzolkin. De rekenmeesters aan het werk.  
► Reiki. Kennis uit het land van de reizende zon.
► Schüssler zouten. Waarin klein groot kan zijn.
► Vijf Elementenleer. Organen en hun emoties.
► Voeding totaal. De bouw, brand, en beschermstoffen voor ons lichaam.
► Wet van Aantrekking. De kunst van creatie.

Let op: sinds december 2012 geldt in Nederland dat sommige medische informatie over medicijnen, werkvormen en resultaten niet meer vrij toegankelijk mag zijn. Daarom hebben wij deze voor u misschien nuttige informatie achter een password omgeving opgeslagen. Voor professionals en studenten is een aparte zeer uitgebreide membership site gecreëerd.  

Footer HGC 2020 - 2
Winkelwagen